Kategorier
Badrum

Badrumsrenovering Stockholm – renovera på rätt sätt 

Det första rummet som folk vill renovera i hemmet handlar antingen om badrummet eller om köket. Både en badrumsrenovering i Stockholm och en motsvarande renovering i köket har emellertid gemensamt i att det handlar om stora projekt som kostar ganska mycket pengar. 

Tyvärr har de även gemensamt i att konsekvenserna av ett misslyckande kan bli väldigt dyra. Ser man exempelvis en fuktskada efter en utförd badrumsrenovering i Stockholm så kan man bli tvungen att riva bort ytskikt och börja om från början igen. 

Ibland då även utan att ges någon ersättning av försäkringsbolaget – detta som en följd av att dessa idag ställer väldigt höga krav på fackmannamässigt utförda arbeten som dessutom ska dokumenteras.

Tips och råd inför din badrumsrenovering 

 Att ta professionell hjälp vid en badrumsrenovering är således viktigt. Både sett till försäkringen, men även sett till att det blir både snyggare och mer kvalitativt. Här nedan tänkte vi ge några tips och råd som kan göra din renovering av badrummet lite enklare: 

  • Ny tjänst. Det finns en ny tjänst på marknaden som innebär att du kan få hjälp med allt från planering, val av material, design och med att välja rätt hantverkare till din badrumsrenovering i Stockholm. Tjänsten är gratis – för dig. Företaget tar nämligen betalt av de hantverkare som anlitas. Det är ett smart sätt för dig att kunna ta ett steg tillbaka och ändå få det badrum du drömmer om. 
  • Totalentreprenad. Väljer du att själv planera ditt badrum och vill styra projektet på egen hand? I så fall skulle vi rekommendera dig att anlita samma företag för allting. Med totalentreprenad så får du hjälp av en och samma partner som ser till att alla hantverkare som behövs är på plats – och att arbetet sker mer effektivt. 
  • Göra själv? Vill du verkligen på egen hand genomföra en badrumsrenovering i Stockholm? Se till att vara noga med att dokumentera alla steg du tar och se till att arbeta enligt de regler och föreskrifter som finns. Kom även ihåg att allt som rör el och installationer måste skötas av en behörig elektriker.