Kategorier
Byggtips

Byggföretag hjälper boende i Stockholm

Man behöver inte bygga hus för att ta hjälp av ett byggföretag i Stockholm. Det kan handla om att man bara behöver hjälp med några enkla lösningar hemma.

Lägenheten som Ann hittat i centrala Stockholm var mysig men dessvärre väldigt liten. Efter att ha flyttat från en tvåa till den minimala ettan hade hon problem med att få plats med sina saker. Visst hade hon rensat bort en hel del. Men det räckte inte. Bara kläderna, köksgrejerna och andra viktiga saker hade hon sparat.

Nu började hon bli trött på att leta efter allting. Funderade allvarligt på att sälja. Flytta till någon förort där hon kunde få en större lägenhet för samma hyra. Något som en vän påpekade inte var nödvändigt alls. Vid en filmkväll hade kompisen frågat varför hon inte byggde ett litet loft där hon kunde sova.

Hjälpsamt byggföretag

Glad över den smarta idén kontaktade hon ett byggföretag i Stockholm. De skickade en hantverkare för att se om hennes önskan kunde genomföras. Det visade sig att det skulle gå alldeles utmärkt. Hantverkaren hade dessutom andra idéer. I köket kunde han göra ett köksbord som kunde fällas ner för mer plats.

Under sängen skapades ett kontor där hon kunde hänge sig åt skrivande och betala räkningar. Hantverkaren fick lov att arbeta under dagen när hon jobbade. Första dagen hade han förberett allt och när hon dagen därpå kom hem var loftet på plats. Nu behövdes bara en madrass så kunde hon flytta upp och slänga ut den gamla sängen. Läs mer om byggföretag på den här hemsidan: byggföretagstockholm.com