Kategorier
Bostad

Epoxigolv ersätter betongen

Du kan lägga epoxigolv i dina byggnader, så slipper du alla skarvar, tråkiga och slitna plastgolv och trasiga betonggolv. Skillnaden i prestanda är slående.

Bara det faktum att golvet är repfritt och saknar skarvar kan få vilken städerska som helst att jubla. Det är också lätt att torka av ett epoxigolv, för smutsen biter sig inte fast. Skillnaden mot ett betonggolv är mycket stor. Har du bestämt dig för att lägga epoxigolv får du en yta som är både slitstark och mycket tålig mot repor och smuts.

För den som väljer epoxigolv på stora ytor i kommersiella lokaler är det en stor inbesparing när det gäller städpersonal och tid det tar att hålla rent. Dessutom är epoxigolvet snyggt och blankt. Vill du ha det en smula knottrigt för att minska halkrisken, finns det olika utföranden att välja mellan, och olika färgställningar också.

Epoxigolv håller länge

När du vill ersätta betonggolvet med epoxigolv är det lätt och bekvämt att bara hälla härdplastmassan över det gamla golvet. Du får en slät och stark golvyta som håller sig fin länge. Det finns möjligheter att lägga in reklam, pilar eller bokstäver i golvet också.

Kontakta ett företag som är experter på epoxigolv och se vilka olika möjligheter det finns. Dessa golv är populära för att de har så många fördelar. De är inte bara trevliga att gå på, de är också snygga att se på, och därför passar de bra i butikslokaler eller gallerior. Det kommer en fräschör i lokaler med epoxigolv jämfört med vanlig betong.