Kategorier
Byggtips

Hantverkare piffar upp i Stockholm

Ibland kan man behöva lite hjälp med att få det hem man önskar. Genom att andra hyr in hantverkare i Stockholm kan lägenhetsrenovering bli en överraskning.

Edvind hade äntligen fått sin egen lägenhet. Det var morfar som hade tyckt att grabben skulle ha något eget och köpte en etta till barnbarnet. Lägenheten var inte i det bästa skicket men morfadern hade förklarat för Edvind att denne kunde fixa upp den vartefter pengarna kom in. Något som han inte hade något problem med.

Edvind var så tacksam att ha fått en egen lya och skulle gå med på vad som helst. Även om han visste att det skulle dröja lång tid innan det skulle ske. Han hade inget emot att bo i en sliten lägenhet. Den var ren och helt ok tyckte han själv. Vad han inte visste var att morfar hade andra planer.

Hantverkare bokades i smyg

Morfar Arne hade ett speciellt band till sitt barnbarn och skulle göra vad som helst för denne. Edvind hade haft det tufft och slitigt med studierna och när han tog studenten hade Arne bokat en fotbollsresa till London. Samtidigt som de var borta hade Arne beslutat att anlita hantverkare i Stockholm.

De skulle komma till Edvins lägenhet så snart denne åkte till flygplatsen. Där skulle de riva ner gamla tapeter och sätta upp nya samt måla köksskåp och dörrar. Det var egentligen ingen stor renovering men skulle göra en enorm skillnad i lägenheten. Särskilt som den nu skulle få ljusa färger istället för de nu mörka burriga tonerna.