Kategorier
Totalentreprenad

Totalentreprenad i Stockholm vid renovering

Den som köpt en äldre villa som behöver en omfattande renovering, måste anlita flera hantverkare. Låt en firma göra jobbet som totalentreprenad i Stockholm.

För många är ett husköp livets stora investering. Att köpa en äldre villa och renovera den med eget arbete på kvällar och helger kan vara lockande. Men en entusiastisk hemmafixare kan ibland ta vatten över huvudet. Kunskaperna kring att dra in el samt vatten och avlopp räcker inte till. Det kan dessutom vara olagligt för en lekman att utföra den typen av installationer.

Att totalrenovera en villa bjuder på flera utmaningar. Först och främst ska byggmaterial av olika slag beställas och hämtas hem. För uppgifter som hemmafixaren inte själv kan göra behöver hantverkare anlitas. Men de får inte springa i vägen för varandra!

Totalentreprenad i Stockholm med byggledning

Anton och Elsa har lagt ett bud på en äldre villa. Säljaren har accepterat budet, men först ska en besiktningsman undersöka huset noggrant. Enligt protokollet finns det en rad åtgärder att vidta. Dessutom vill paret bygga om huset med bland annat ett nytt värmesystem och golvvärme i badrum och vardagsrum.

Anton inser sina begränsningar som hemmafixare och kontaktar en byggfirma som tar på sig ombyggnader på totalentreprenad i Stockholm. Firman samordnar allt från att installera värmepump med hjälp av rörmokare till att anlita en pålitlig firma för att måla om villans träfasad. Det bästa av allt är förstås att firman svarar för all byggledning så att de olika hantverkarnas insatser blir synkroniserade i tid och rum.