Kategorier
Bostad

Dags för fönsterbyte i BRF

Fönstren är viktiga för energiförbrukningen i husen. Därför är det förståeligt att en BRF bestämmer sig för fönsterbyte för att spara på elen så mycket det går.

Bostadsrättsföreningen hade under hela tiden den funnits renoverat olika delar av huset. För det mesta var det småsaker som att måla i trapphuset eller fräscha upp i tvättstugan. Nu var det dags att göra en av de större renoveringarna. Större både när det kom till omfång och kostnader. Något som var lite läskigt.

Det som skulle göras var fönsterbyten. I alla år hade bostadsrättsägarna klagat på att det drog kallt. Något som innebar att de behövde dra upp värmen i elementen. Det blev visserligen inte dyrare för var och en, men föreningen fick betala hutlöst för all uppvärmning. Ett företag hade kontaktats och hela projektet var i rullning.

Fönsterbyte ger många fördelar

De hade diskuterat vilken typ av fönster som skulle sättas in vid bytet. Vid ett möte kom de fram till att det fanns två saker som de flesta ville ha, Det första var treglas och det andra var fönster som man kunde flippa runt så man slapp hänga ut genom fönstret när det skulle putsas.

När det var bestämt och allt beställt kom företaget som skulle göra jobbet. De förklarade hur de skulle göra fönsterbyte i din BRF. Ingen skulle behöva vara fönsterlös mer än en kort stund. Något som visade sig vara sant. De var effektiva och bytte snabbt alla fönster i lägenheterna vilket gjorde de boende mycket nöjda.